Designbrickor från Gotland

Tycker du som vi att en bricka är en perfekt produkt. Snygg, praktisk och en trevlig inredningsdetalj som passar i de flesta hem. Dessutom utmärkt att ge bort som present.

Det är grunden till att vi designade vår alldeles egna serie med serveringsbrickor, i läckra mönster som passar till både vardag och fest. 
​Vi hoppas att du gillar resultatet!

Lika viktigt som form och funktion, är att våra produkter håller en hög kvalitet. Våra brickor är svensktillverkade och handgjorda i finaste björklaminat av ÅryTrays AB. De tillverkas varsamt i flera träskikt som slutligen lamineras med ett starkt ytskikt. Resultatet är en tålig bricka i bästa kvalitet som klarar värme, mat, dryckesspill och maskindisk.

För en bättre miljö

När vi utvecklade våra produkter var det självklart för oss att de skulle tillverkas av miljövänligt material och att en del av intäkterna skulle bidra till att förbättra den miljö vi lever i.

Därför är vi glada för att alla våra brickor tillverkas av miljömärkt björk från förnyelsebar skog och ingår i produktserien ”Hav & Vatten” där en del av försäljningen går till Världsnaturfonden WWF och Rädda Östersjön. Ett viktigt arbete som verkligen gör skillnad!

Vill du bli återförsäljare?

Vi ser gärna att våra produkter finns till försäljning i butiker med inriktning på design, inredning, presenter och köksartiklar. Har du en egen butik eller kanske känner till någon där våra produkter skulle passa i sortimentet?

Kontakta oss så återkommer vi med aktuell prislista och mer information.